‘De Bachelor’: Madieke zet witte roos in en steelt date van Margaux

Woensdag is er opnieuw opschudding bij De Bachelor. Madieke zal namelijk haar witte roos gebruiken. Met die roos kan ze de date van een andere dame “stelen” en zelf op date gaan met Fabrizio.

In De Bachelor zijn er dit jaar niet enkel rode rozen, maar is er ook één witte, waarmee een date gestolen kan worden. In de tweede aflevering kon Madieke die roos al bemachtigen, maar voorlopig gebruikte ze hem nog niet. Tot nu.

Witte roos

Madieke kreeg al vroeg in het programma een witte roos van Fabrizio. Ze verdiende die toen door het beste portret te schilderen. Die roos kon ze op eender welk moment in het programma inzetten om de date van een andere dame te kapen en zelf met Fabrizio mee te gaan. Voorlopig hield ze die roos bij, maar nu zal ze hem toch inzetten.

Margaux kan in de aflevering van woensdag een tweede een-op-eendate met Fabrizio veroveren. Maar die zal dus niet doorgaan. Madieke wilde namelijk ook graag nog eens op date met de bachelor dus beslist ze om haar roos in te zetten. Ze brengt het nieuws persoonlijk aan Margaux, die het goed opneemt. “Da’s geen probleem.” Later vertelt ze wel dat ze het een “kakgevoel” vindt. “Ik denk dat Fabrizio nu vooral wil uitzoeken wat hij voelt. En dit was de kans om dat nu effectief te ontdekken. Ik keek wel uit naar de date.”

En als we de beelden uit de eerste teaser voor de aflevering mogen geloven, wordt het een stomende date, waarbij er – opnieuw – gekust zal worden.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van woensdag:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...