‘De Bachelor’: Zo denken de ouders van Fabrizio over zijn zoektocht naar de liefde

In de zesde aflevering van De Bachelor ontvangt Fabrizio hoog bezoek in Griekenland. Zijn ouders komen namelijk op bezoek om hun oordeel te geven over de dames. In de teaser is al te zien hoe Fabrizio aan z’n ouders vertelt dat hij verschillende deelneemsters gekust heeft.

Het wordt een belangrijke aflevering van De Bachelor woensdag. Fabrizio krijgt namelijk de hulp van z’n ouders om knopen door te hakken. Maar voor ze de dames op de rooster leggen, is het eerst de beurt aan Fabrizio om enkele zaken op te biechten.

Ouders op bezoek

Fabrizio zat de afgelopen weken niet stil in De Bachelor. Zo kuste hij al met drie verschillende deelneemsters, wat hem niet door iedereen in dank werd afgenomen. Phaedra, die de eerste kus kreeg, besloot zelfs om de roos van Fabrizio niet te aanvaarden en ging vorige week naar huis.

In de zesde aflevering zullen de kandidates kennismaken met hun potentiële schoonouder. Fabrizio heeft een heel nauwe band met zijn ouders dus vindt hij hun mening ook belangrijk. Maar voor hij z’n ouders kennis laat maken met de deelneemsters, licht hij ze toch even in over de stand van zaken. Hij vertelt zo over de drie kussen die hij al deelde met drie verschillende dames. “Seg, jij doet nogal”, reageert z’n mama. “Je bent hier niet om te kussen alleen hé.” Gelukkig kunnen de ouders van Fabrizio er wel nog mee lachen. Wij zijn alvast benieuwd naar hun favorieten onder de deelneemsters.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van woensdag:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...