‘De Bachelor’: Fabrizio confronteert Margaux met haar eigen woorden: “Wie als eerste haar benen opendoet, staat in de finale”

Het is morgen tijd voor de finale van De Bachelor. Daarin zal Fabrizio kiezen tussen Sanne, Madieke, Esmée en Margaux. Een van deze vier zal de winnares worden van De Bachelor en zal dus mogelijk de vrouw van zijn leven worden. Maar ook in de finale verloopt niet alles vlekkeloos. Zo krijgen we nu te zien in de teaser.

Na tien weken zullen we woensdagavond weten wie Fabrizio kiest in De Bachelor. De laatste aflevering speelt zich niet meer af in Griekenland, maar in België en Nederland. Fabrizio gaat op bezoek bij de vier finalistes en maakt daar kennis met hun leefwereld, hun vrienden en familie.

“Eerste die benen opendoet”

In de teaser voor de aflevering van morgen is te zien hoe Fabrizio Margaux aanspreekt over wat hij gehoord heeft via de andere deelneemsters. “Ik hoor van alle dames iets anders. Ik heb het dan over uitspraken die mij opnieuw in dat hokje van player duwen. En om eerlijk te zijn, kwetst me dat om dat van jou te moeten horen. Er zou gezegd zijn geweest dat degene die als eerste haar benen opendoet in de finale zal staan. Voor mij komt dat over alsof ik mij zou baseren op wie er met mij naar bed gaat.”

Margaux bevestigt dat er daarover gesproken is, maar geeft aan dat zij niet de enige is die dat zei én dat het niet haar taalgebruik is. “Ik voel me verraden door mijn ‘vriendinnetjes’ in de villa”, klinkt het bij Margaux. “We hadden wel verwacht dat er geroddeld zou worden, maar ik had niet verwacht dat het nu zo in mijn schoenen zou worden geschoven. Want nu word ik de zondebok, terwijl er constant over gebabbeld werd.”

Bekijk hier de teaser voor de finale van De Bachelor:

De finale van De Bachelor is woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...