‘De Bachelor’-teaser: “We hebben een héél gezellige nacht gehad”

Het einde is in zicht voor De Bachelor. Er zijn nog maar drie dames in de running om het hart van Fabrizio te veroveren en in de aflevering van woensdag worden zij aan de ultieme test onderworpen. Fabrizio gaat dan namelijk met elk van hen op een romantische 24-urendate en daar hoort ook een eerste nacht samen bij.

Van de vijftien dames die hun kans waagden in De Bachelor blijven er nu nog maar drie over. Sanne, Margaux en Madieke mogen daarom elk op een romantische date van 24 uur met Fabrizio. In de teaser voor de aflevering van woensdag krijgen we alvast te zien dat het een gezellige date wordt met Madieke.

“Héél gezellige nacht”

Het fragment toont hoe Fabrizio en Madieke wakker worden na hun eerste nacht samen. En dat was duidelijk een interessante nacht. “We hebben een héél gezellige nacht gehad”, vertelt Madieke. Fabrizio zegt over de nacht: “Ja, ik moet er geen tekeningetje bij maken”.

Al verliep de nacht niet helemaal probleemloos. “Je snurkt wel veel”, deelt Madieke zo mee aan Fabrizio. Later gaat ze tegen de camera’s meer in detail: “Het was niet te doen. Ik zag alle uren op de klok voorbijgaan en ik kon niet slapen want hij was zo hard aan het snurken. Het klonk echt als een opgetrokken kettingzaag.” Je moet er duidelijk dus wel wat voor over hebben om de vrouw van Fabrizio te worden.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van woensdag:

De Bachelor is elke woensdag om 20.40 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...