‘De Bachelor’: Zo gaat het nu nog met Fabrizio en de finalistes

In de finale van De Bachelor zagen we hoe Fabrizio koos voor de Nederlandse Madieke. In het online programma De Bachelor: Na de roos vertellen Fabrizio en Madieke hoe het hen verliep na de laatste roosceremonie.

Gisteren konden we in de finale van De Bachelor zien hoe Fabrizio zijn laatste roos schonk aan Madieke. De twee konden het al de hele tijd geweldig met elkaar vinden en in de finale tussen Margaux en Madieke was het toch de Nederlandse die de laatste roos kreeg. Maar de liefde was van korte duur.

Doel was relatie

In De Bachelor: Na de roos vertellen Fabrizio en Madieke over hoe het ging nadat de camera’s stopten met draaien. “De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen”, vertelt Fabrizio in het online programma. “We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt.”

Maar dat bleek uiteindelijk toch anders te zijn dan tijdens de opnames. “We hebben heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen”, klinkt het bij Madieke.

Vier weken

Uiteindelijk probeerden Fabrizio en Madieke het vier weken lang, om daarna te besluiten dat een relatie er niet in zat. “Die onweerstaanbare aantrekkingskracht: ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde”, vertelt Fabrizio.

Ondertussen heeft Fabrizio wel opnieuw contact gezocht met Margaux, die geen roos kreeg in de laatste aflevering. “Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven”, legt Fabrizio uit.”Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Bekijk hier nog eens de finale van De Bachelor:

Meer
Lees meer...