‘De Bachelor’: Fabrizio geeft meer uitleg over huidige relatie met Margaux

Margaux greep in De Bachelor dan wel juist naast de allerlaatste roos, toch haalde ze achteraf het contact met Fabrizio opnieuw aan. In Dag Allemaal gaf die laatste meer uitleg over hoe het contact met Margaux op dit moment is.

Voor kijkers van De Bachelor op Play4 was het al snel duidelijk dat Fabrizio een serieuze boon had voor Madieke. Het was dan ook geen verrassing toen hij haar tijdens de slotaflevering de laatste roos gaf. Daarbij haalde de 28-jarige Nederlandse het van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte duidelijk ook iets los in Fabrizio, maar zijn gevoelens voor Madieke waren naar eigen zeggen sterker.

Madieke

Achteraf bleken die gevoelens toch niet zo sterk, want enkele weken later verwaterde het contact me Madieke. Het bleek moeilijk om elkaar vaker te zien en de verliefdheid van Fabrizio bleek ook niet sterk genoeg om meer moeite te doen.  “Die onweerstaanbare aantrekkingskracht: ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde”, zei de Griekse Limburger daar zelf over in De Bachelor: Na de roos.

“Daten wil ik het niet noemen, maar …”

In dat online programma bekende hij ook opnieuw contact te hebben met Margaux, al bleef Fabrizio vaag over wat we daaronder moesten verstaan. In Dag Allemaal gaf hij recent wel meer uitleg.

“Mijn sociaal leven heeft een hele tijd on hold gestaan. Ik kon maar moeilijk ergens met een andere dame worden gezien, hé”, legde hij daaruit, volgens de website Love Reality. “Met Margaux spreek ik nog altijd af. Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close. De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven. De Bachelor is een serieus engagement geweest, dat voor mij eigenlijk een heel jaar heeft geduurd. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik ben wel blij dat het nu echt achter de rug is.”

Meer
Lees meer...