‘De Bachelor’: Madieke geeft uitleg over wat er gebeurde na het programma

Na een lange zoektocht koos Fabrizio in De Bachelor uiteindelijk Madieke. De 28-jarige Nederlandse kreeg de allerlaatste roos, maar lang bleef de romance niet duren. De liefde van Fabrizio’s kant was niet sterk genoeg en daardoor verwaterde het contact tussen hen al snel. Toch blikt Madieke niet ontevreden terug op haar deelname.

Vorige week konden we in slotaflevering van De Bachelor zien hoe Fabrizio Madieke koos boven Margaux. In het online programma De Bachelor: Na de roos vernamen we echter dat het uiteindelijk toch niets was geworden tussen de twee. Ondanks die jammerlijke uitkomst, kijkt Madieke zonder spijt terug op het avontuur.

Fabrizio

Dat Madieke zich inschreef voor De Bachelor lag eigenlijk allesbehalve voor de hand. De Nederlandse kende voordien namelijk Fabrizio niet eens. “Mijn tante zei: ‘Weet je wie nou echt een leuke man is voor jou? Fabrizio!’ Ik googelde hem en het eerste wat ik zag was een video waarop te zien is dat hij piano speelt. Ik wist niks van hem, maar dacht: hij speelt piano én hij is knap, dus let’s go“, legt ze uit in het Nederlandse Linda.

“Het was leuk om mee te doen. Het was een geweldige ervaring om een programma op te nemen in Griekenland met leuke mensen om je heen. Bij aankomst op de luchthaven had ik meteen al oogcontact met Anna (Kappos, één van de andere deelnemers, red.). Zij is ook Nederlands en we trokken meteen veel met elkaar op. Maar ook met de andere meiden was het supergezellig. Als ik iets wilde weten, stapte ik gewoon op diegene af. Ik sprak niet over anderen achter hun rug om. Dat werd gewaardeerd”, gaat ze verder.

Afleveringen bekeken met beste vriendin

Toen De Bachelor op televisie werd uitgezonden kon Madieke op een van haar beste vriendinnen rekenen voor steun en toeverlaat tijdens het kijken naar de wekelijkse aflevering. “Zij zei tegen mij: ‘Ik ben er voor je als je wil lachen of wil huilen’. Daar heb ik veel aan gehad. Zij was mijn steun en toeverlaat en ik vond het heel leuk om de afleveringen terug te kijken. Ik was zo blij en dankbaar om te zien hoe het is neergezet. Ik ben echt mezelf gebleven en daar ben ik trots op”, legt Madieke uit. “Al is het ook bizar om alles terug te zien. Je hoort de verhalen wel van andere meiden, maar je hebt er geen beeld bij. Op tv hoorde ik Fabrizio na onze eerste date zeggen dat hij geen romantische gevoelens voor mij heeft. Toen dacht ik wel even: ‘huh’.”

Geen gebroken hart

Madieke legt in Linda ook uit hoe het contact met Fabrizio na De Bachelor verliep. “Fabrizio en ik zijn niet meer samen. Nadat ik de laatste roos van hem kreeg, ben ik met hem meegegaan. De drie weekenden die daarop volgden hebben we afgesproken, maar het gevoel werd steeds minder. Fabrizio vertelde me dat hij niet verliefd op mij was”, verklaart ze.

Hoewel Madieke zelf wel nog hoopte op meer, zorgde die bekentenis niet voor veel liefdesverdriet. “Het was te kort voor een gebroken hart en je bouwt door zo’n programma toch een muurtje om je heen. Natuurlijk was het jammer en ik had het wel langer willen proberen, maar ik was vooral dankbaar en opgelucht dat hij me niet aan het lijntje hield. Hij was eerlijk en oprecht en als het gevoel er niet is, dan is het er niet”, besluit ze.

Meer
Lees meer...