‘Boer zkt Vrouw’: Welke koppels houden stand?

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw zit er bijna op. Vorige week zagen we hoe de boeren hun romantische trips beleefden, en deze week komen we te weten of alle koppels nog steeds samen zijn. Ook het bizarre verhaal rond boer Kim wordt extra in de kijk gezet.

VTM heeft er een succesvol seizoen van Boer zkt Vrouw opzitten. Alle vijf de boeren leken namelijk in de vorige aflevering de liefde te hebben gevonden. Bij de ene ging dat al wat sneller dan bij de andere, maar aan het einde leek toch iedereen gelukkig. In de laatste aflevering komen we te weten welke koppels nog steeds samen zijn en welke koppels hebben besloten om niet meer verder te gaan.

Reünie

In de slotaflevering van Boer zkt Vrouw op zondag 22 mei brengt Dina Tersago zeven maanden na de opnames de vijf boeren voor het eerst samen in Damme. Ook de vijf partners blikken terug op dit bijzonder avontuur en brengen hun kant van het verhaal. Samen ontdekken ze hoe het liefdesavontuur inmiddels is geëvolueerd. 

En over die liefdesavonturen valt wel wat te vertellen. Bij twee van de vijf boeren verliep dat namelijk een beetje anders dan verwacht. Boer Garry vond de liefde bij Els, maar deed dat al wanneer er nog drie dames in het spel waren. De andere twee vrouwen, Evelyn en Barbara, besloten daardoor om het spel zelf te verlaten.

Succes

Maar het meest opvallende verhaal is zonder twijfel dat van boer Kim. Hij had in eerste instantie gekozen voor Ginny, waarmee hij ook op romantische trip ging. Daar leek het alsof de twee een klik hadden en met elkaar verder wilde. Maar later belde boer Kim naar Dina om te zeggen dat de twee uit elkaar waren en hij toch meer gevoelens had voor de andere finaliste, Emi. Uiteindelijk bleken Kim en Emi een koppel te zijn geworden.

Ook de drie andere boeren vonden de liefde. Cyriel ging met zijn favoriete single, Els, op romantische trip naar Gent, waar de twee ook kusten. Elien vond uiteindelijk de liefde bij Lorenz, met wie ze al langer een goede band leek te hebben. Ook William kuste zijn favoriet, Amber, tijdens een uitstap naar Limburg. Of de koppels na zeven maanden nog samen zijn, dat krijgen we dus nu zondag, 22 mei, te zien op VTM.

Bekijk de preview hier:

De laatste aflevering van Boer zkt Vrouw is op zondag 22 mei om 20.35 te zien op VTM.

Meer
Lees meer...