‘B&B Zoekt Lief’ krijgt nieuwe afleveringen: Dit zijn de 6 kandidaten

Na een succesvol eerste seizoen eerder dit jaar komt VTM binnenkort met nieuwe afleveringen van B&B Zoekt Lief. Daarin gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Qua concept heeft het dus veel weg van Boer Zkt Vrouw, al zijn de locaties in dit programma soms iets idyllischer.

Binnenkort zullen er weer drie nieuwe vrijgezellen hun kans wagen in B&B Zoekt Lief. In Nederland is het programma al langer een succes, maar ook het vorige seizoen in België deed het niet slecht. Dat seizoen was tijdens de zomer te zien en volgde zes B&B-uitbaters op zoek naar de liefde. Uiteindelijk bleven twee koppels bij elkaar. Ook in het tweede seizoen op VTM zullen er opnieuw 6 deelnemers zijn. Die kandidaten zijn nu officieel allemaal voorgesteld. Als je interesse hebt, dan kan je je vanaf nu ook aanmelden via de site van VTM.

Van Portugal tot Frankrijk

Alicia (26)

Alicia reisde als tiener vaak naar Portugal en werd al snel verliefd op het land. Twee jaar geleden, in het midden van de coronacrisis, besloot ze er ook te gaan wonen. Ondertussen woont ze in de Algarve en heeft ze er B&B Quinta Luz do Sol geopend. Ze is op dit moment vooral op zoek naar een positieve, ruimdenkende man.

Frank (63)

Frank is een motorliefhebber en kwam tijdens een ritje terecht in de Franse Alpen. Daar stootte hij op gastenverblijf La Forêt de Maronne. Daar is hij nu al 15 jaar uitbater en heeft hij er alles wat zijn hart begeert. Maar om zijn Franse droom compleet te maken is hij nu op zoek naar een elegante dame die het ook ziet zitten om met hem te gaan kamperen in de bossen.

B&B zkt Lief, binnenkort bij VTM2. Op de foto: Frank

Mabel (59)

In Frankrijk wacht nog een tweede B&B-uitbater op de liefde van haar leven. Mabel verhuisde twee jaar geleden naar Zuid-Frankrijk en opende er een B&B, MaBelle Rêve. Haar gastenverblijf ligt midden in de natuur en moet als oase van rust dienen voor iedereen die er langskomt. Ze is op zoek naar een eerlijke, knuffelbare man.

Wim (42)

Tussen de Portugese en de Franse avonturen zit ook een Spaans avontuur. Wim is sinds vorig jaar uitbater van B&B Finca Guillermo in het Spaanse Murcia. Hij houdt van reizen en toerisme en zoekt dan ook een vrouw waarmee hij de Spaanse droom en zon kan delen.

B&B zkt Lief; seizoen 2, binnenkort bij VTM2. Op de foto: Wim

Van Turkije tot Brazilië

Sandra (39)

Dit jaar zoekt B&B Zoekt Lief het ook iets verder. Zo is er bijvoorbeeld Sandra. Zij woont al 14 jaar in Turkije en baat daar gastenverblijf Conny’s by Sandra uit. Ze is op zoek naar een actieve man die haar wat kan helpen en die haar buitenlandse droom compleet kan maken.

Nele (57)

Maar de meest exotische B&B is toch die van Nele. Zij heeft een gastenverblijf, Pousada Tānara, in Brazilië. Nele maakte kennis met Zuid-Amerika door haar ouders. Die woonden lange tijd in Argentinië, waarna ze terug naar België verhuisden. Toch bleef de Zuid-Amerikaanse microbe hangen en keerde Nele terug. Daar baat ze nu surfdorp Itacaré uit. Ze is op zoek naar een oprechte en sportieve man.

Meer
Lees meer...