‘Beste Kijkers’ na twee jaar terug op VTM met ander decor en aangepast concept

Het is september, dus dat betekent dat ook het nieuwe tv-seizoen is begonnen. Dat seizoen heeft heel wat nieuwe programma’s in petto, maar ook gekende programma’s maken een terugkeer. Een daarvan is Beste Kijkers op VTM. De panelshow was tot 2020 een vaste waarde op de zender, maar nadien volgden er geen nieuwe afleveringen meer. Daar komt nu dus verandering in.

Vanaf woensdag 6 september is het populaire VTM-programma Beste Kijkers terug te zien. Daarin zal presentatrice Nathalie Meskens, net als in vorige seizoenen, samen met bekende gasten het beste van een week televisie bekijken. Na twee jaar afwezigheid besliste de zender wel om het concept lichtjes aan te passen. Zo zijn er drie gasten in plaats van vier en ziet ook het decor er helemaal anders uit.

Beste Kijkers

Wie tussen 2014 en 2020 al eens naar VTM keek, kent zonder twijfel Beste Kijkers. Het programma begon als panelshow met drie vaste gezichten: presentatrice Nathalie Meskens en tafelgasten Tine Embrechts en Sven De Ridder. Dat trio ging enkele seizoenen mee, tot er meer variatie in gasten kwam. De laatste twee seizoenen bestonden altijd uit vier nieuwe gezichten.

Na 2020 bleef het dus een poosje stil. Toch heeft VTM nu beslist om het programma een nieuw leven te geven. Zoals in eerdere seizoenen, gaat het nog steeds over het beste uit een week televisie. Maar toch is het concept licht aangepast. Zo zullen er wekelijks drie gasten zijn in plaats van vier. Zij zullen onderling moeten uitmaken wie er de voorbije week het beste heeft opgelet en zo De ‘Beste Kijker’ wordt. De ‘Slechtste Kijker’ moet dan weer een tegenprestatie doen.

Ook het decor ziet er anders uit dan twee jaar geleden, want in plaats van twee desks staat er een lange ronde zetel. Op die manier geeft het nog een groter huiskamergevoel.

Beste Kijkers is vanaf woensdag 7 september om 20.35 uur wekelijks te zien op VTM.

Meer
Lees meer...