‘B&B Zoekt Lief’: Verblijf van Jelmont maakt geen indruk op Ingrid

Het derde seizoen van B&B Zoekt Lief gaat maandagavond 24 juni van start op VTM. Dan maken we kennis met zes nieuwe B&B-uitbaters die hopen de liefde van hun leven te vinden. Een van hen is Jelmont en hij krijgt Ingrid op bezoek, die duidelijk niet snel onder de indruk is.

In navolging van het succes van Boer zkt Vrouw lanceerde VTM twee jaar geleden het eerste seizoen van B&B zoekt Lief. In het programma gaan verschillende B&B-uitbaters over de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Dat leverde in de eerste twee seizoenen telkens één nieuw koppel op, waardoor er dus een derde seizoen komt.

Jelmont

Een van deze B&B-uitbaters die zich dit seizoen aan het avontuur waagt, is Jelmont. Hij is een uit Nederland afkomstige 62-jarige man die anderhalf jaar geleden naar Portugal trok. Jelmont woont ondertussen al twee jaar alleen in Portugal en is klaar om iemand te ontmoeten.

Ondanks zijn Nederlandse roots heeft Jelmont een grote boon voor Vlaamse vrouwen. De eerste vrouw die op bezoek komt, is Ingrid. Zij krijgt meteen een rondleiding van de immer vrolijke en optimistische Jelmont. Die toont haar trots zijn luxueuze logeerkamer waar zij tijdens haar verblijf mag slapen. Ingrid zelf lijkt minder onder de indruk. “Daar betalen de mensen eigenlijk niet voor om in de garage te koken enzo. Ik zou dat echt helemaal anders doen”, horen we haar zeggen.

Bekijk hier fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is vanaf 24 juni van maandag tot en met donderdag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...