Record in ‘Met Vier In Bed’: Koppel krijgt voor het eerst alle punten

Het zomerse programma Met Vier In Bed is ondertussen al een tijdje bezig op VTM. In het programma gaan uitbaters van B&B’s bij elkaar op bezoek om hen nadien punten te geven. Ondertussen is het programma al meer dan 400 afleveringen ver, maar toch was het tot gisteren wachten op een primeur. Voor het eerst behaalde een koppel namelijk alle punten.

Hoewel de meesten er vanuit gaan dat er tijdens de zomer niet veel te zien is op televisie, was er gisteren toch een zeer opvallend tv-moment bij VTM. Na 13 jaar behaalde een duo eindelijk eens het maximum aantal bedjes tijdens een aflevering van Met Vier In Bed. Het gaat daarbij om het koppel David en Saskia van B&B BBruT in het West-Vlaamse Dudzele.

Met Vier In Bed

Met Vier In Bed gaat ondertussen al een lange tijd mee en is een zomers programma waarbij verschillende duo’s elkaars B&B’s uittesten. Na een overnachting, ontbijt en activiteit geven ze elkaar dan een score op verschillende categorieën. Die categorieën waren in eerste instantie: gastvrijheid, hygiëne, kamer, activiteit en ontbijt. Sinds dit jaar werd ook de categorie troeven daaraan toegevoegd.

De duo’s in dit seizoen konden dus van elk koppel een maximum van 30 bedjes krijgen. Iets wat sowieso al amper gebeurt. Laat staan dat alle drie de koppels een bepaalde B&B 30 bedjes geven. Maar toch is het deze week gebeurd.

Saskia en David

De eer is weggelegd voor B&B BBruT in Dudzele, gerund door het koppel David en Saskia. Zij ruilden enkele jaren geleden Mechelen in voor de kust om een 200 jaar oude boerderij om te toveren tot een karaktervolle B&B. Het koppel had voordien geen ervaring, maar hield er altijd al van om mensen in de watten te leggen.

Dat was ook meteen te zien tijdens hun aflevering. De verwelkoming van de andere koppels verliet vlot, iedereen was onder de indruk van het gebouw en de omgeving en alles leek tot in de puntjes in orde. Dat was dus ook terug te vinden in de scores, want de andere kandidaten deelden maar liefst 90 bedjes uit. Dat is een primeur, want voor het eerst in de geschiedenis van het programma haalt een koppel de maximumscore. “Mogen we dat inkaderen”, klonk het alvast bij Saskia en David. Wie er deze week met de overwinning naar huis gaat, lijkt dus al zeker.

Bekijk het fragment uit Met Vier In Bed hier:

Met Vier In Bed is van maandag tot donderdag om 21.15 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...