‘Starstruck’: Deze bv’s vormen het panel in gloednieuwe talentenshow van VTM

VTM pakt dit najaar uit met verschillende nieuwe programma’s. Eén daarvan is Starstruck. We kwamen eerder al te weten dat deze talentenjacht gepresenteerd zal worden door Laura Tesoro en nu weten we ook wie er in het panel zal zitten.

Eind vorig jaar maakte VTM al bekend dat het met een nieuwe talentenjacht zou komen. In Starstruck zullen onbekende deelnemers transformeren in hun idool. Ze brengen een van hun grootste hits, waarna een panel zal beslissen wie het er het beste vanaf bracht. En nu weten we wie er in dat panel zal zitten.

Starstruck

In elke aflevering van Starstruck zullen twaalf onbekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen. Het zal daarbij telkens gaan om drie deelnemers die dezelfde artiest belichamen. Het gaat van Beyoncé tot Amy Winehouse over Justin Bieber en Harry Styles. Een panel zal oordelen wie de artiest het best belichaamde. Daarvoor zal gekeken worden naar de stem, looks en moves.

Het programma wordt gepresenteerd door zangeres en presentatrice Laura Tesoro. Zij krijgt het gezelschap van een panel met kennis op het vlak van zingen én imiteren. Het panel bestaat namelijk uit zangers Bart Kaëll, Nora Gharib, Nathalie Meskens en Guga Baúl. Vooral die laatste twee hebben uiteraard heel wat ervaring in het imiteren van bekendheden. Zo waren ze seizoenenlang te zien in Tegen De Sterren Op, waarin ze zelf in de huid van verschillende nationale en internationale sterren kropen.

Het panel zal dus beslissen wie van de trio’s het er het beste vanaf bracht. Van elke artiest zal er zo één imitator doorstoten naar de sing-off. Daarbij zullen de twee beste doorstoten naar de finaleweek, waar ze nog eens in de huid van hun idool zullen kruipen en waarbij de ultieme winnaar gekroond zal worden.

Starstruck zal dit najaar te zien zijn op VTM en online via VTM GO. Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Meer
Lees meer...