VTM komt met nieuw programma ‘Starstruck’, waarin kandidaten hun idool imiteren

Na The Voice, The Masked Singer en I Can See Your Voice is het binnenkort tijd voor nog een nieuw muziekprogramma bij VTM. In Starstruck zullen kandidaten het beste van zichzelf laten zien terwijl ze in de huid kruipen van hun idolen. Het programma wordt gepresenteerd door Laura Tesoro. De opnames van het programma zijn nu gestart.

Kijkers kunnen deze wereldberoemde sterren binnenkort allemaal aan het werk zien bij VTM. Binnenkort komt de zender namelijk met Starstruck. Daarin zal elke aflevering een andere artiest centraal staan. Wanneer de show precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Starstruck

In het Verenigd Koninkrijk is Starstruck al een tijdje een geliefd programma, maar binnenkort zal het dus ook in België zijn intrede doen. Elke aflevering worden er vier wereldberoemde artiesten neergezet door telkens drie kandidaten. Maar voor de performers het podium opstappen om als trio één wereldhit te brengen, worden ze volledig getransformeerd in hun meest geliefde muziekidool.

Vervolgens moeten ze al hun inlevingsvermogen bovenhalen, want het volledige plaatje moet kloppen. Van de stem tot de looks en de typische gedragingen van die artiest. Na de optredens beslist een panel van vier experts welke vier artiesten het tegen elkaar moeten opnemen in de sing-off. Slechts twee van hen stoten door naar de grote finaleweek waarbij ze nog één keer in de huid van hun grote idool kruipen. 

“Passie voor muziek”

Het programma zal worden gepresenteerd door Laura Tesoro, die voor het eerst een grote show voor haar rekening zal nemen. Ze was eerder wel al te zien in The Voice als vijfde coach. “Starstruck wordt een geweldige show met alles erop en eraan. Het gaat over passie voor muziek, dus ik ga me daar heel erg thuis voelen”, vertelt ze.

“Het wordt ook de eerste, grote shiny floor show die ik alleen mag presenteren. Dat ik dat vertrouwen krijg, is onbeschrijfelijk. Ik heb er waanzinnig veel zin in!” Een exacte uitzenddatum is er nog niet.

Meer
Lees meer...