‘I Can See Your Voice’ komt terug: Dit zijn de deelnemende artiesten

Vanaf morgen, 2 september, is I Can See Your Voice terug op VTM. Daarin moeten bekende Vlamingen raden of performers écht zingen of playbacken. In de eerste aflevering moet zanger Metejoor samen met twee fans achterhalen wie de echte zanger(es) is. Daarbij krijgen ze hulp van een panel.

Begin dit jaar kwam VTM met een nieuw programma van Zuid-Koreaanse makelij. Na het succes van The Masked Singer hoopten ze daarmee ook hoge kijkcijfers te halen. Die cijfers bleven in het eerste seizoen wat achterwege, maar toch besloot de zender om een tweede seizoen te maken. En dat seizoen is vanaf morgen te zien. Daarin zullen nieuwe artiesten hun opwachting maken.

I Can See Your Voice

Op vrijdag 2 september gaat het VTM-programma I Can See Your Voice terug van start. Elke week daagt host Jonas Van Geel twee kandidaten uit om doorheen vijf rondes te achterhalen wie van de zeven performers de échte zangers zijn en wie doet alsof. Zij worden bijgestaan door een Vlaamse artiest. Dat zijn dit jaar onder andere Metejoor, Margriet Hermans, Jérémie Makiese en Regi.

In de eerste rondes is het gissen, maar in de vierde ronde zingen drie overgebleven performers live vanuit speciale klankkasten. Daarna worden de twee overgebleven zangers aan een kruisverhoor onderworpen. De echte zangers vertellen de waarheid, de valse zangers liegen volgens de bio die ze verzonnen.

Aan het einde van het programma zullen de kandidaten met de overgebleven performer een duet zingen, en dan is de vraag: kan die persoon echt zingen of kozen ze verkeerd? Net als in het vorige seizoen worden de artiesten en hun fans ook geholpen door een panel. Dat panel bestaat opnieuw uit Kürt Rogiers, Ingeborg Sergeant, Kamal Kharmach en Vincent Fierens.

Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice hier:

I Can See Your Voice is vanaf 2 september elke vrijdag te zien op VTM.

Meer
Lees meer...