Natalia bijt de spits af in ‘I Can See Your Voice’: Bekijk de eerste beelden hier

Vanaf zaterdag, 26 maart, is er op VTM een nieuw programma te bewonderen. In I Can See Your Voice moeten bekende Vlamingen raden of performers écht zingen of playbacken. In de eerste aflevering moet zangeres Natalia samen met twee fans achterhalen wie de echte zanger(es) is. Daarbij krijgen ze hulp van een panel.

Na The Masked Singer komt VTM met een nieuw programma van Zuid-Koreaanse makelij. In I Can See Your Voice moet een bekende Vlaming, die wordt bijgestaan door fans, uitmaken welke kandidaat écht zingt en welke playbackt. Op het einde moet hij/zij samen met de uitverkorene zingen en krijgen ze te horen of ze gelijk hadden.

I Can See Your Voice

Op zaterdag gaat het VTM-programma I Can See Your Voice van start. Daarin zullen bekende en onbekende Vlamingen samen op zoek gaan naar de waarheid en naar de echte zanger(es) in hun midden. Deze week bijt zangeres Natalia de spits af. Zij probeert samen met twee fans te achterhalen wie er echt goed zingt en wie niet. Aan het einde zal Natalia een duet zingen met de winnaar en zullen we dus te zien (en vooral te horen) krijgen of het trio het bij het rechte eind heeft.

Tijdens hun zoektocht worden ze ook nog bijgestaan door vier panelleden. Dat zijn Marble Mania-presentators Kamal Kharmach en Kürt Rogiers, zangeres Ingeborg en radiopresentator Vincent Fierens. De kandidaten voor deze week zijn het popidool, de acrobate, de drummer, de graffiti artist, de chansonnier, miss extravaganza en de bokser.

Ik ben nu al big fan van miss extravaganza”, zei Kürt Rogiers. “Wat een uitstraling! Wat een lef om hier zo te staan! Heel knap!” Over de bokser zijn de meningen verdeeld: “Zijn neus is te mooi om een bokser te zijn”, vindt Kamal Kharmach. We zijn alvast benieuwd wie de échte superster is, en of het duet met Natalia goed zal klinken.

Bekijk de preview hier:

I Can See Your Voice is vanaf zaterdag 26 maart om 20.30 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...