Eurovisiesongfestival: Zo reageerde Jérémie Makiese op zijn kwalificatie voor de finale

Jérémie Makiese heeft er met een topprestatie voor gezorgd dat België komende zaterdag 14 mei opnieuw mag aantreden in de finale van het Eurovisiesongfestival. Na afloop kon de 21-jarige Belg dat zelf bijna niet geloven en dankte hij alle fans meermaals.

Oh my God, guys“, begon Jérémie Makiese zijn eerste reactie backstage na het nieuws dat hij zich geplaatst had voor de grote finale van komende zaterdag. “Bedankt voor alles, om mij liefde te tonen. Ik heb vaak gezegd dat ik gewoon mensen wil helpen. Hopelijk heb ik mensen geholpen met mijn nummer Miss You.”

“Het is nog niet voorbij. Ik wil zaterdag alles geven. Daarom ga ik nu rusten zodat ik in de finale mijn beste prestatie kan neerzetten. Dan wil ik nog meer liefde en energie delen. Guys, I love you, met heel mijn hart!”, besloot een zichtbaar geëmotioneerde Jérémie.

Als 16de aan de beurt in finale

België komt zaterdag 14 mei in de grote finale als 16de aan de beurt. De bookmakers schatten de kansen van ons land op een goede prestatie niet groot in. Momenteel staan we daar namelijk maar op een 22ste plaats van de 25 deelnemers. Ook in de halve finale waren er echter veel mensen die Miss You van Jérémie Makiese onderschatten, terwijl het dus toch voldoende bleek voor een finaleplaats.

Bekijk hier de reactie van Jérémie Makiese op zijn kwalificatie voor de finale van het Eurovisiesongfestival (vanaf 2:17)

Meer
Lees meer...