‘Met Vier in Bed’: Nieuw seizoen krijgt startdatum

Na een onderbreking van vier jaar is het populaire VTM-programma Met Vier in Bed heel binnenkort terug. Het elfde seizoen gaat namelijk van start op maandag 3 juli. Dan kan je kijken hoe 36 B&B-uitbaters het beste van zichzelf geven in de hoop tot weekwinnaar gekroond te worden.

Na het succes van Komen Eten besloot VTM in 2010 om deze formule ook toe te passen op bed and breakfasts. In Met Vier in Bed gaan elke week – van maandag tot en met donderdag – vier uitbaters van B&B’s bij elkaar op bezoek. Ze verblijven een dag en een nacht in elkaar B&B en doen samen een activiteit.

Na dat verblijf is het tijd om punten én hun mening te geven. Dat doen ze voor de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit, de gastvrijheid en de andere de troeven van de B&B. Punten worden gegeven aan de hand van ‘bedjes’. Op het einde van de week wordt zo de weekwinnaar bekendgemaakt.

Met Vier in Bed was meerdere zomers een groot succes op VTM en was maar tien liefst tien seizoenen te zien op de zender. De laatste jaren daalden de kijkcijfers wel enigszins, waarna VTM (tijdelijk) de stekker uit het programma trok.

België

Begin dit jaar maakte de zender echter bekend dat Met Vier in Bed terugkeert en dat kan je dus zien vanaf maandag 3 juli. In tegenstelling tot vroeger zullen daarbij geen B&B’s in het buitenland te zien zijn, want de nieuwe deelnemers hebben hun verblijf allemaal in België. Dat kan gaan over steden zoals Antwerpen en Brugge, tot de kleinste dorpjes, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Met Vier in Bed is vanaf 3 juli van maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...