Bekijk hier het eerste optreden van Anna Delvey in ‘Dancing with the Stars’ mét glitterende enkelband

Het nieuwe seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars is van start gegaan. In dat seizoen zijn verschillende bekende gezichten te zien, zoals Stephen Nedoroscik aka Pommel Horse Guy en actrice Tori Spelling. Maar de opvallendste naam is waarschijnlijk Anna Delvey, die veroordeeld werd voor oplichting. Zij neemt deel met haar enkelband die een mooie makeover kreeg voor de eerste aflevering.

De eerste aflevering van het 33ste seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars is achter de rug en daarin namen de celebrity’s het voor de eerste keer tegen elkaar op. Er werd daarbij vooral uitgekeken naar het eerste optreden van oplichtster Anna Delvey, want zij heeft een opvallend “accessoire”.

Anna Delvey

Wij leerden Anna Delvey kennen in de Netflixreeks Inventing Anna, maar die reeks is dus gebaseerd op het leven van de echte Anna Sorokin/Anna Delvey. Zij loog en fraudeerde zich een weg naar de top, waarbij ze schulden maakte die opliepen tot zo’n 275.000 dollar (zo’n 248.000 euro).

Sinds oktober 2022 heeft Delvey huisarrest en heeft ze geen toegang tot sociale media. Ze draagt sindsdien een enkelband waarmee gecontroleerd wordt dat ze haar appartement in Manhattan niet verlaat. Delvey kon wel regelen dat ze voor Dancing with the Stars een tijdje in Los Angeles mag verblijven. Maar de enkelband moet ze dus blijven dragen.

Glitterende enkelband

De enkelband kreeg wel een kleine opfrisbeurt, waardoor hij matchte met de glitterende outfit van Delvey. Haar optreden begon dan ook met een zoom op de enkelband, die er voor de gelegenheid paars uitzag en voorzien was van glitterende steentjes. De Cha Cha Cha van Anna Delvey en haar partner Ezra Sosa op Espresso van Sabrina Carpenter leverde 18 punten op, waarmee ze de op drie na laagste score van de avond kregen.

Na haar optreden vertelde ze aan The Associated Press meer over de enkelband. “Ik heb er niet echt last van. Het is vrij licht en ik heb gevraagd dat ze het wat strakker maakten, zodat het niet beweegt. Dus het is niet zo erg.” “Laten we eerlijk zijn: het is de echte ster van de show”, vertelde haar partner Ezra Sosa. “Ik denk dat het grappig is hoe mensen denken dat het een enkelgewicht is en 10 kilo weegt. Het weegt letterlijk minder dan een halve kilo en is echt geen probleem.”

Bekijk hier het optreden:

Meer
Lees meer...