Left Right
scrollTop top

Belgische dansers terug van hun ultraschattige optreden bij Ellen DeGeneres


Jeny Anae Ellen DeGeneres
© YouTube/TheEllenShow

Alsof een filmpje dat 16 miljoen keer bekeken werd in twee weken tijd nog niet genoeg is! Danslerares Jeny Bonsenge en haar negen jaar oude pupil Anae werden opgemerkt door talkshowhost Ellen DeGeneres. Zij besloot dan maar om hen naar Los Angeles te laten overvliegen.

De Belgische danslerares Jeny Bonsenge en haar negenjarige leerlinge Anae zijn een hit op het internet. Een filmpje waarop ze samen dansend te zien zijn, werd in amper twee weken tijd maar liefst 16 miljoen keer bekeken!

“Liefde kent geen huidskleur”

Dat is ook de queen van de talkshows, Ellen DeGeneres, niet ontgaan. Ze nodigde het duo uit en slaagde erin om hen een nóg grotere verrassing te geven dan 10.000 dollar (een slordige 9.000 euro).

Dat bedrag kregen Jeny en Anae omdat Ellen een enorme fan is van hun danspassen (wie niet?), maar ook van hun boodschap. Die is heel simpel: “Liefde kent geen huidskleur”.

De verrassing bereikte een hoogtepunt toen Ellen vertelde hoe ze de video te zien had gekregen. “Weten jullie hoe ik jullie gevonden heb? Meghan Markle heeft me jullie video gestuurd.”

De dansers reageren trots, maar tegelijkertijd ook enorm geshockeerd. Het gebeurt namelijk waarschijnlijk niet zo vaak dat de hertogin van Sussex en vrouw van de énige echt prins Harry jouw video bekijkt én doorstuurt.

De terugweg

Ondertussen is het duo terug thuis. Jeny deelde een foto via sociale media van hun terugweg. Zowel zij als Anae liggen te slapen in de luchthaven, in de “Be kind to one another“-truien die ze van Ellen kregen.

Het kan dan ook onmogelijk als een verrassing komen dat de twee thuis als echte helden onthaald werden. Op de luchthaven bouwden familie en vrienden van Anae en Jeny een feestje. En wij? Wij hebben (niet zo) stiekem een traantje gelaten als we de beelden zagen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update