Ellen Degeneres houdt het niet droog na deze geste van Ashton Kutcher

Hoewel het haar eigen show is, gebeuren er wel vaker dingen waarvan Ellen Degeneres zelf niet op de hoogte is. Deze keer was de eer aan de acteur Ashton Kutcher om de presentatrice te verrassen.

Toen de presentatrice in februari haar 60e verjaardag vierde, kwam haar vrouw Portia De Rossi in de show langs met een wel heel speciaal cadeautje, een ‘Wildlife Foundation’ gesticht op naam van Degeneres. Enkele maanden later is het aan de acteur Ashton Kutcher om de presentatrice te verrassen.

Surprise, surprise!

De acteur begint met wat small talk over Degeneres’ Wildlife Foundation die zich bezighoudt met de bescherming van bedreigde gorilla’s in Afrika maar al snel gaat Kutcher over tot de orde van de dag.

Hij haalt er meteen z’n zakenpartner, Guy Oseary, bij waarmee hij investeert in technologische bedrijven. Niet goed wetende wat de verrassingsgast in haar show komt doen, luistert Ellen aandachtig naar de uitleg over een nieuw bedrijf, ‘Ripple’, waarin de twee zakenpartners investeren.

One click

Dat bedrijf maakt het mogelijk om met één simpele druk op een knop heel snel geld over te schrijven. Ashton Kutcher begint met zijn lofzang over de presentatrice en haalt zijn smartphone boven. En bij wat er nu volgt, volgen meteen ook de traantjes bij Ellen. In naam van ‘Ripple’, krijgt de presentatrice maar liefst vier (!) miljoen dollar, rechtstreeks gestort op het fonds van haar Wildlife Foundation. En dat storten, dat mag ze uiteraard meteen zelf doen, met slechts één druk op de knop van Kutcher’s smartphone!

Mits een doos Kleenex, kan je de volledige video hieronder bekijken!

YouTube
Meer
Lees meer...