Beluister hier de samenwerking van Lady Gaga en Bruno Mars ‘Die With A Smile’

Lady Gaga en Bruno Mars hebben hun krachten gebundeld voor de samenwerking Die With A Smile. Het nummer werd pas gisteren aangekondigd en is nu dus al verschenen. Samen met de release kreeg het nummer ook meteen een videoclip waarin de twee supersterren samen te zien zijn.

De twee muzikale grootmachten Lady Gaga en Bruno Mars hebben voor de eerste keer samengewerkt. Ze deden dat met de ballade Die With A Smile, een nummer waarvoor ze zich letterlijk en figuurlijk in een retro jasje stopten.

Die With A Smile

De samenwerking werd pas gisteren aangekondigd, al waren er wel al langer geruchten over een samenwerking tussen Lady Gaga en Bruno Mars. Het is voor beide artiesten hun eerste nieuwe muziek in enkele jaren tijd. Het laatste nieuwe album van Lady Gaga dateert al van 2020. Toen verscheen namelijk haar zesde album ‘Chromatica’. Het laatste nieuwe werk van Bruno Mars was samen met Anderson .Paak als Silk Sonic in 2022.

Die With A Smile is zoals aangekondigd een tijdloze ballade, waarbij Mars gitaar speelt en Gaga achter de piano zit. Het duo doste zich uit in een retro outfit en dat past ook perfect bij de sfeer van het nummer. Die With A Smile is een romantisch nummer waarin de twee zingen dat ze met een lach op hun gezicht zouden sterven, als ze samen zouden zijn. “If the world was ending / I’d wanna be next to you / If the party was over / And our time on Earth was through / I’d wanna hold you just for a while / And die with a smile / If the world was ending / I’d wanna be next to you”.

Het gaat om een losstaande single, die dus niet te vinden zal zijn op het komende album van Lady Gaga.

Bekijk hier de videoclip voor Die With A Smile:

Meer
Lees meer...