Bruno Mars en Anderson .Paak brengen hun eerste gezamenlijke single uit als Silk Sonic

Bruno Mars en Anderson .Paak slaan de handen in elkaar en vormen superband Silk Sonic, genoemd naar de legendarische Bootsy Collins. Er zal later dit jaar ook een album van de twee verschijnen onder dezelfde naam.

De eerste single van het bijzondere duo heet Leave The Door Open. Met Bruno Mars en Anderson .Paak komen twee wereldsterren bij elkaar. De eerste single klinkt vooral heel smooth en lijkt meer DNA van Bruno Mars dan van Anderson .Paak in zich te dragen, maar is ook goed genoeg om ons benieuwd te maken naar meer.

Bruno Mars

Voordat Bruno Mars bij het grote publiek bekend werd, werkte hij als producer voor artiesten als Brandy, Cee Lo Green en Sean Kingston. In 2010 zette hij zichzelf op de kaart met zijn debuutalbum ‘Doo-Wops & Hooligans’. Singles als Just The Way You Are en Grenade werden wereldhits. Het was het begin van een carrière die hem nog talloze Grammy’s zou opleveren en samenwerkingen met onder andere Mark Ronson, Ed Sheeran en Cardi B.

Anderson .Paak

De Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, producer en multi-instrumentalist Anderson .Paak brak door in 2015 met het album ‘Venice’ en zijn bijdrage aan het album ‘Compton’ van Dr. Dre. Daarna scoorde hij succes met zijn album ‘Malibu’ en zijn samenwerkingen met onder andere Mac Miller, Kendrick Lamar en Chance The Rapper.

Vorig jaar bracht hij de single Lockdown uit waarvoor hij momenteel in de running is voor twee Grammy’s in de categorie ‘Best Music Video’ en ‘Best Melodic Rap Performance’. Verder is Anderson .Paak vooral ook een live fenomeen. Zijn optredens op Pukkelpop en Rock Werchter behoren tot het beste dat we ooit gezien hebben. We zijn vooral benieuwd hoe hij zich aan de zijde van Bruno Mars kan laten gelden.

Meer
Lees meer...