‘Big Brother’: Superfans brengen bezoek aan het huis tijdens een Freeze

Het is een unieke week in Big Brother, want het is Fan Week. Daarbij was er onder andere een bezoekje gepland aan het Big Brother-huis door enkele die hard-fans van het programma. Zij mochten rondlopen in het huis tijdens een Freeze en kregen zo de kans om foto’s te nemen van hun favoriete bewoners.

In Big Brother is er iedere week een thema en deze week is dat Fan Week. Daarvoor konden fans onder andere via de website zelf beslissen over welke bewoner met wie in een duo moest zitten deze week.

Daarnaast kreeg een kleine groep superfans ook een unieke ervaring aangeboden. Zij mochten namelijk eenmalige een bezoekje brengen aan het huis. Dat deden ze onder begeleiding van gidsen Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

Freeze

De fans kwamen in het huis tijdens een Freeze, en dus mochten de bewoners niet bewegen of niet reageren. Dat gaf de bezoekers meteen de kans om volledig vrij rond te lopen in het huis en foto’s te nemen met hun favorieten in het huis.

Enkele fans maakten van de gelegenheid ook gebruik om hun favoriete bewoner toe te spreken. Zo was er een grote fan van Tom en kreeg Jimmy een pakkende speech over hoeveel hij voor veel mensen betekende. Tot slot kregen de eenmalige bezoekers ook de kans om met enkele coins iets uit de wall te kopen.

Kijk hier naar de bewoners in Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...