‘Big Brother’: Bewoners smeden plannen voor volgende afvaller

De sfeer in het Big Brother is nog steeds dicht bij het vriespunt. Het huis is volledig in twee kampen verdeeld en dat zorgt voor steeds meer frustraties. Tyron, Randy en Dilano willen het daarom tactisch aanpakken en bespreken dan ook in de tuin wie ze gaan nomineren.

Het vertrek van Ronahi in Big Brother heeft het ene kamp in het huis een zoveelste klap toegediend. Zij zagen de voorbije weken met onder andere Sabeau en Doriana namelijk al veel mensen uit hun groep vertrekken. Daardoor blijft van dat kamp enkel nog Tyron, Randy en Dilano over.

Tyron, Randy en Dilano

Zij willen dan ook zo weinig mogelijk aan het toeval overlaten en besluiten plannen te maken. “Nu moeten we echt gaan strijden”, klinkt het bij het trio. De focus ligt daarbij vooral op Ashley. Zij was de eerste weken zo goed als iedere keer genomineerd en moest zelfs één keer het huis verlaten tot ze door het vrijwillige vertrek van Sonja mocht terugkeren. “Zij moest er echt al lang uit, we zijn ondertussen week 8.”

“Maar meer mensen spelen hier een dubbelspel. Danny zet ik er ook op”, zegt Dilano. “Als we Ashley, Tom en Danny doen, gaat Danny waarschijnlijk naar huis, dus dat wil je ook niet riskeren”, vult Tyron aan. Het trio gaat daarna verder met het bedenken van hun tactisch plan, waarbij ook Glenn en Karen genoemd worden, terwijl Jimmy en Alice save lijken.

Sowieso zal het plan om Ashley eruit te krijgen nog een weekje moeten wachten, want zij wist samen met Randy een vrijstelling te bemachtigen.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...