‘Big Brother’: Dit is de achtste vertrekker van het seizoen

Ronahi heeft Big Brother moeten verlaten. Zij was genomineerd samen met Tyron en Alice, maar kreeg de minste stemmen van de kijkers. Zij reageerde in schok na haar afscheid van Big Brother.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja en afvallers LenieArianaNouchka, Basiri, Doriana en Sabeau was het aan een achtste bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen drie genomineerden: Ronahi, Tyron en Alice. Uiteindelijk kreeg Ronahi de minste stemmen, waardoor haar avontuur erop zit.

Ronahi

“Het is heel jammer, maar ik heb echt de mooiste acht weken gehad, met de mooiste mensen rond mij. Wat moet ik nog meer hebben, ik heb mijn droom mogen waarmaken”, was de eerste reactie van een Ronahi in tranen bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper in de studio van Big Brother.

“Tyron, Randy en Dilano ga ik het meeste missen in het huis. Ik was one of the guys, als ik het zo mag zeggen. Ik ga iedereen missen, maar hen het meeste. Zij zijn echt broers, ik heb er al drie, maar zij horen daar nu bij. Ze maakten mij ook altijd uit, zoals mijn broers ook altijd doen”, gaat Ronahi verder.

“Het mooiste aan heel dit avontuur was dat ik echt mijzelf mocht zijn en echte connecties heb gemaakt. Dat Big Brother tegen mij sprak, vond ik ook heel speciaal”, besluit ze.

Bekijk hier het vertrek van Ronahi uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...