‘Big Brother’: Dit is de vierde afvaller in het huis

Nouchka moet na amper één week al opnieuw Big Brother verlaten. De West-Vlaamse maakte pas vorig weekend haar intrede in het huis samen met Sabeau, maar moet nu dat al opnieuw vertrekken. Ze kreeg van de kijker minder stemmen dan de medegenomineerden Tyron en Ashley.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja – waardoor eerste afvaller Ashley mocht terugkeren – en afvallers Lenie en Ariana was het aan een vierde bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen drie genomineerden: Tyron, Ashley en Nouchka. Uiteindelijk kreeg Nouchka de minste stemmen, waardoor haar avontuur erop zit.

Nouchka

Voor Nouchka duurt haar verblijf in het Big Brother-huis dus maar één week. Zij kwam vorig weekend samen met Sabeau in het huis, maar kon niet ontsnappen aan een eerste nominatie die haar meteen fataal is geworden. “Het was kort en krachtig. Ik heb me geamuseerd en heb alles gegeven. Ik ben altijd mijzelf gebleven, misschien iets te veel”, was haar eerste reactie bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

“Ik kijk heel positief terug op het avontuur. Ik heb mijzelf gegeven en ben mijzelf gebleven. Ik wilde het in het begin nog niet tactisch spelen, dat is meer iets voor op het einde. Eigenlijk was ik nog relatief rustig.”

Luister hier naar Nouchka na haar vertrek uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...