‘Big Brother’: Dit zijn de drie nieuwe genomineerden van deze week

De nieuwe genomineerden in Big Brother zijn bekend. Nadat we vorige week uiteindelijk konden kiezen tussen vier personen, zijn er deze week opnieuw drie bewoners genomineerd. Het gaat om Tyron, Ashley en nieuwkomer Nouchka.

Er kan opnieuw gestemd worden door de fans van Big Brother. In het huis zijn de drie genomineerden van deze week namelijk bekendgemaakt. Eén daarvan kenden we al sinds gisteren. Het gaat over Tyron. Lang leek het erop dat Randy ging genomineerd zijn, maar die wist zich uiteindelijk toch te bevrijden uit het Solo House. Dat deed hij door een opdracht met één seconde voorsprong te winnen van Tyron. Die moest zo naar het Solo House en was daardoor zeker van een nominatie.

Ashley en Nouchka

Daarna was het aan de duo’s in het huis om hun stem uit te brengen. Zij mochten daarvoor allemaal één kandidaat kiezen. Uiteindelijk kregen Nouchka en Ashley de meeste stemmen. Voor Ashley is het al de derde keer op vier weken tijd dat ze genomineerd is. Zij moest aan het einde van de eerste week zelfs als allereerste het huis verlaten. Omdat kort daarna Sonja besloot vrijwillig Big Brother te verlaten, mocht Ashley terugkeren. De week erna was ze weer genomineerd, maar kreeg ze meer stemmen dan Lenie.

Met Nouchka is er ook een nieuwkomer genomineerd. Zij kwam vorig weekend samen met Sabeau in het huis en liet zich daarbij meteen opmerken. Met haar enorme competitiviteit lijkt ze echter ook wat vijanden te hebben gemaakt, waardoor Nouchka overgeleverd is aan de wil van het publiek.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...