‘Big Brother’: Ashley keert verrassend terug in het huis

Het blijft een komen en gaan in Big Brother, want amper één dag na haar eliminatie is Ashley al terug in het huis. Omdat Sonja, die eveneens genomineerd was maar meer stemmen haalde, uiteindelijk toch vrijwillige vertrok, mag Ashley opnieuw meedoen.

Big Brother ging vorige week van start met acht nieuwe bewoners en vlak daarna werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners. Maar die grote groep zou uiteraard niet lang compleet blijven, want donderdag volgde de eerste nominatie. Sonja, Tom en Ashley kwamen daarbij in de gevarenzone te zitten.

Daarna was het aan de kijker om te beslissen. Tijdens de liveshow zaterdag vernamen we dan dat die Ashley de minste stemmen hadden gegeven. Zij moest dus het huis verlaten.

Sonja

Maar zondagochtend volgde een nieuwe verrassing. Sonja had namelijk het huis verlaten en liet een videoboodschap achter voor haar medebewoners. Zij had het zowel mentaal als fysiek te zwaar in Big Brother en had nood aan rust. Na dat vertrek vroegen sommige kijkers van het programma al om de terugkeer van Ashley. Als Sonja een dag eerder was vertrokken, had Ashley namelijk kunnen blijven.

Aan die oproep hebben de programmamakers nu gevolg gegeven, want zondagavond verscheen Ashley ineens terug op de livestream. Ze zit daarbij wel meteen opnieuw in de gevarenzone, want bij haar terugkeer hoorde wel een automatische nominatie.

Van maandag tot vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...