‘Big Brother’: Eerste afvaller is bekend

Het nieuwe seizoen van Big Brother ging begin deze week van start en Big Brother zou natuurlijk Big Brother niet zijn als er al meteen in de eerste week een afvaller zou zijn. De kijkers moesten kiezen tussen Sonja, Tom en Ashley. En uiteindelijk werd het die laatste die de ondankbare eer kreeg om als eerste het Big Brother-huis te moeten verlaten.

Maandagavond gingen op Play4 en GoPlay de eerste acht nieuwe bewoners naar binnen in het huis van Big Brother. Zij kregen meteen te maken met twee grote verrassingen. Zo vernamen ze vlak na binnenkomen dat er dit jaar in duo’s gestreden zal worden. Niet veel later werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners. Maar de groep kan natuurlijk niet enkel groter worden, dus stond er vandaag al een eerste eliminatie op de planning.

Sonja, Tom en Ashley

Eerder deze week kwamen we te weten wie de eerste genomineerden waren. Het ging daarbij om het roze duo Sonja en Tom. Zij mispakten zich aan een kistje tijdens een opdracht en waren zo automatisch genomineerd.De derde genomineerde was Ashley. Zij werd door Danny aangewezen als genomineerde. Danny won namelijk de ‘Power of Nomination’, door zijn duogenoot Tyron te verslaan in een duel. Danny ging vervolgens in gesprek met alle bewoners waarna hij besloot om Ashley te nomineren.

En uiteindelijk besloten de kijkers hetzelfde. Ashley kreeg het minste stemmen van het publiek en moet daarom als eerste het Big Brother-huis verlaten. Zelf neemt ze het goed op en laat ze weten dat ze haar exit verwacht had. Maar bij de overblijvers in het huis bracht de eliminatie van Ashley heel wat emoties teweeg. Vooral Ariana had het zichtbaar moeilijk met het verlies van haar goede vriendin.

Bekijk hier de beelden van de exit van Ashley.

Van maandag tot vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...