‘Big Brother’ komt met enorme verrassing vlak voor de start van het nieuwe seizoen

Het vierde seizoen van deze Nederlands-Vlaamse versie van Big Brother gaat vanavond, maandag 15 januari, van start. Maar het gaat niet om een gewoon seizoen. De kandidaten spelen namelijk als duo’s tegen elkaar.

Maandagavond kan je op Play4 en GoPlay terecht om de eerste acht nieuwe bewoners het huis van Big Brother te zien betreden. Zij zullen de komende tijd ongetwijfeld nog het gezelschap krijgen van heel wat andere bewoners. Maar toch is er iets unieks aan dit seizoen. Wanneer de eerste bewoners nog maar net in het huis zijn, krijgen ze namelijk te horen dat er dit jaar in duo’s gestreden zal worden.

Duo’s

“Ook deze keer is mijn experiment één grote mindfuck”, horen we Big Brother zeggen tegen de bewoners in een korte preview. “Ik heb onmiddellijk een belangrijke mededeling voor jullie. Dit jaar spelen jullie in duo.”

In de preview zien we alvast hoe deze mededeling van Big Brother de bewoners serieus verrast. Toch lijken ze de uitdaging zeker te zien zitten. “Kapotgraaf”, horen we iemand zeggen.

Hoe dat alles precies in zijn werk zal gaan, is momenteel nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we al dat het Big Brother is die de duo’s samenstelt en dus zal kiezen wie met wie moet samenwerken. Wij durven alvast te voorspellen dat deze nieuwe regel voor heel wat extra drama zal zorgen de komende tijd. Of het spel tot het einde in duo’s zal gespeeld worden, of dat de overgebleven duo’s het na verloop van tijd toch individueel moeten opnemen tegen elkaar, is nog een raadsel.

Big Brother gaat van start op maandag 15 januari. Vanaf dan kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen.

Meer
Lees meer...