‘Big Brother’: Dit zijn de eerste genomineerden

Het nieuwe seizoen van Big Brother ging begin deze week van start en dus kennen we vandaag de eerste genomineerden. Dat zijn Sonja, Tom en Ashley. Nu is het aan de kijkers om te stemmen wie zij langer in het programma willen houden.

Maandagavond gingen op Play4 en GoPlay de eerste acht nieuwe bewoners naar binnen in het huis van Big Brother. Zij kregen meteen te maken met twee grote verrassingen. Zo vernamen ze vlak na binnenkomen dat er dit jaar in duo’s gestreden zal worden. Niet veel later werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners.

Sonja en Tom

De groep is op dit moment dus met dertien, maar daar komt binnenkort verandering in. Drie bewoners zijn namelijk genomineerd. Het gaat in de eerste plaats om het roze duo Sonja en Tom. Zij mispakten zich aan een kistje tijdens een opdracht en waren zo automatisch genomineerd.

Ashley

De taak om de laatste genomineerde op het bord te zetten was voor Danny. Hij won in een rechtstreeks duel tijgen zijn duogenoot Tyron de ‘Power of Nomination’. Zo mocht hij zelf iemand nomineren. Danny nam die taak heel serieus en ging met alle bewoners een gesprek aan om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Zijn keuze viel uiteindelijk op Ashley. Die laatste nam Danny bij de bekendmaking niets kwalijk en klonk strijdvaardig richting de liveshow.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Van maandag tot vrijdag kan elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...