‘Big Brother’: Is de eerste genomineerde van de week bekend?

Hoewel het nog niet officieel is, lijken veel volgers van Big Brother te denken dat de eerste genomineerde van deze week bekend is. Tyron belandde na een verloren opdracht namelijk in het Solo House en lijkt zo een vogel voor de kat.

De week is alweer bijna halverwege en dus is het in Big Brother alweer bijna tijd voor nieuwe genomineerden. Vorige week waren de duo’s Randy & Ariana en Tyron & Doriana, waarna Ariana het huis moest verlaten.

Solo House

Hoeveel genomineerden we deze week krijgen, is nog niet bekend, maar mogelijk kennen we wel de eerste naam die erop komt te staan. De weekopdracht in het huis draaide namelijk rond het Solo House. Omdat er op dit moment vijftien mensen in Big Brother zitten, bleef er na het vormen van duo’s één iemand over. Dat was Randy, die vervolgens verbannen werd naar het Solo House.

Van daaruit moest Randy zijn medebewoners uitdagen om zo uit het Solo House te raken. Zo nam hij het de voorbije dagen zonder succes op tegen Tom en Noucka. Meer geluk had hij in zijn duel tegen Tyron. Het werd een ware thriller tussen de twee vrienden waarbij Randy het uiteindelijk haalde met één luttele seconde voorsprong.

Tyron?

Daardoor mocht Randy terug naar de andere bewoners en bleef Tyron achter in het Solo House. Omdat er niet veel tijd meer is, verwachten velen dat hij zo meteen ook de eerste genomineerde van de week zal zijn. Het is wel nog wachten op de bevestiging daarvan.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...