‘Big Brother’: Dit zijn de vier (!) genomineerden van deze week

Er heerst een bedrukte sfeer in Big Brother want daar is zojuist bekendgemaakt dat er deze week maar liefst vier bewoners genomineerd zijn. Het gaat in de eerste plaats om het duo Randy en Ariana, en daarnaast ook nog het duo Doriana en Tyron.

Het was deze week in Big Brother King & Queen-week in het huis. Daarbij begonnen Ashley en nieuwkomer Glenn als koningin en koning aan de week. Die titel moesten ze vanuit hun paleis zolang mogelijk verdedigen, want het ging er namelijk om wie op het einde van de opdracht King en Queen was. Dat bleek uiteindelijk het duo Delano en Jimmy te zijn. Zij waren op die manier automatisch vrijgesteld en konden niet genomineerd worden.

Duo’s

Er was deze week ook geen Power of Nomination en dus hadden alle bewoners in Big Brother evenveel inspraak over de nominaties. Maar ook daar was er iets speciaals, want de duo’s moesten gezamenlijk in de dagboekkamer een ander duo nomineren. Dat zorgde vooral achteraf voor veel discussies, want sommigen beweerden niet meer achter hun keuze te staan.

Uiteindelijk verschenen donderdagmiddag twee duo’s op het bord. Het ging in de eerste plaats om Randy en Ariana, waarna ook Tyron en Doriana op het bord verschenen. Nu is het aan de kijkers om te stemmen op hun favoriet.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...