‘Big Brother’: Nieuwkomer Glenn kan de spanningen in het huis al meteen voelen

Maandag deed een nieuwe bewoner z’n intrede in het Big Brother-huis. Het ging om Glenn uit het Vlaamse Stekene. In een fragment is te zien hoe hij z’n medebewoners al meteen kan lezen en zo al meteen op de hoogte is over de gevoelens die spelen in het huis.

Glenn zit nog maar drie dagen in het Big Brother-huis maar de bewoners hebben duidelijk geen geheimen voor hem. In een fragment is zo te zien hoe hij Karen “perfect kan lezen” en dus al op de hoogte is van haar crush in het huis.

Karen en Tyron

De derde week van Big Brother is aan de gang en daarin hebben we alweer kennisgemaakt met een nieuwe bewoner. In een nieuwe teaser zien we nieuwkomer Glenn in een gesprek met Ariana, Danny en Karen. En daarbij maakt Glenn duidelijk dat hij Karen al helemaal kan lezen. “Je kan echt lezen wat jij denkt”, klinkt het. Waarop Karen in shock reageert: “Dan ben jij toch de eerste, want mannen kunnen mij niet lezen. Die zeggen dat allemaal.”

Vervolgens hint hij erop dat één man haar toch wel lijkt te kunnen lezen. Ariana heeft al snel door dat het gaat om Tyron. Waarna ze zich tot Karen richt. “Kijk, het valt hem zelfs al op.” En als je van de duivel spreekt … dan verschijnt daar plots Tyron die een wel heel dramatische scheet laat. Maar Karen kan er toch nog steeds om lachen.

Bekijk hier het fragment van Big Brother:

Van maandag tot vrijdag verschijnt er elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...