‘Big Brother’: Nieuwe bewoner Glenn maakt zijn intrede

De nieuwe week in Big Brother is gestart met een nieuwe bewoner. Het gaat om de 32-jarige Vlaming Glenn. En voorlopig heeft hij meteen een vrijstelling te pakken, al zal hij die de komende dagen wel met hand en tand moeten verdedigen.

Terwijl er eerst acht, dan nog eens vijf en vervolgens nog twee mensen in het Big Brother-huis kwamen, zijn er uiteraard ook vertrekkers. De eerste die door de kijker werd weggestemd vorige week was Ashley, maar door het vrijwillige vertrek van Sonja mocht zij terugkeren in het huis. Afgelopen weekend was het dan aan Lenie om te vertrekken na het oordeel van de kijker.

Glenn

Na dat vertrek is het ook deze week weer tijd voor een nieuwkomer. Dat blijkt de 32-jarige Glenn uit Stekene te zijn. Hij krijgt in Big Brother meteen een opdracht toegewezen. Het is namelijk King & Queen-week in het huis. Ashley was daarbij aangeduid als Queen en zij krijgt het gezelschap van haar nieuwe King Glenn. Dat koninklijke paar verblijft samen in de gameroom, die voor de gelegenheid als een soort minipaleis is ingericht.

Later vernemen we ook dat King Glenn en Queen Ashley voorlopig een vrijstelling vasthebben. Die zullen ze met challenges wel moeten verdedigen tegen de andere kandidaten. Zolang ze in hun paleis zitten zijn ze veilig, maar dat belooft geen eenvoudige opdracht te worden.

Van maandag tot vrijdag kan elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...