‘Big Brother’: Twee nieuwe bewoners maken hun intrede

We moesten gisteren in Big Brother afscheid nemen van de eerste deelnemer en vandaag besloot een tweede deelnemer om zelf het huis te verlaten. Maar hun bedden worden al meteen gevuld door twee nieuwe bewoners. Maar kennis met Doriana en Jimmy!

Het Big Brother-huis is dit jaar weer goed gevuld. Nadat we op maandag eerst acht deelnemers het huis zagen betreden, werden daar niet veel later al vijf extra bewoners aan toegevoegd. En na de exit van Ashley op zaterdag en het vrijwillige vertrek van Sonja op zondag, zijn er twee nieuwe bewoners door de draaideuren van het Big Brother-huis gekomen.

Doriana

Big Brother Doriana
Play4

De eerste nieuwe bewoner is de 25-jarige Doriana uit het Limburgse Helchteren. Doriana is bezeten door astrologie, waarbij ze laat weten dat ze het goed kan vinden met Rammen, maar dat Weegschaal eigenlijk haar favoriete sterrenbeeld is. Door haar kennis van astrologie kan ze voorspellen hoe de andere deelnemers in bepaalde situaties zullen reageren. Zelf is ze een “zelfstandige, onafhankelijke en koppige Waterman” die vooral de sociale uitdaging van Big Brother interessant vindt.

Jimmy

Big Brother Jimmy
Play4

De tweede nieuwkomer is de 41-jarige Jimmy. Hij komt uit Amsterdam en is in het dagelijkse leven een dragqueen. Jimmy steekt z’n mening niet onder stoelen of banken. Je zou kunnen zeggen direct en eerlijk, maar ook vals en pittig. Hoe dan ook: ‘What you see is what you get!’ Daarnaast is Jimmy ook een ontzettende rommelkont. Al belooft hij daar in het Big Brother-huis op te gaan letten. “Je bent toch op televisie en m’n moeder kijkt ook.” Het prijzengeld zou Jimmy investeren in nieuwe outfits en pruiken voor zijn looks als dragqueen.

Van maandag tot en met vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...