‘Big Brother’: Dit is de afvaller van deze week

Lenie heeft Big Brother moeten verlaten. Hij was deze week genomineerd samen met Ashley en Alice en kreeg de minste stemmen van de kijker. Bij zijn vertrek blikte hij vooral heel bij terug op zijn verblijf.

Nadat er eerst acht, dan nog eens vijf en vervolgens nog twee mensen in het Big Brother-huis kwamen, zijn er uiteraard ook vertrekkers. De eerste die door de kijker werd weggestemd vorige week was Ashley, maar door het vrijwillige vertrek van Sonja mocht zij terugkeren in het huis.

Daardoor was Ashley wel meteen opnieuw genomineerd, deze keer samen met Alice en Lenie. Het is uiteindelijk die laatste die de minste stemmen kreeg van de kijkers. Daarmee verliest Big Brother een buitenbeentje. Met zijn 52 jaar was Lenie namelijk een van de oudere bewoners. Bovendien woont hij al heel zijn leven in een woonwagen en wil hij eigenlijk niet in een huis wonen. Als zanger zorgde hij in het huis regelmatig voor sfeer, maar daarnaast probeerde hij zijn jonge medebewoners ook wat huisregels op te leggen.

“Waardeert de kleine dingen”

“Je waardeert de kleine dingen in zo’n huis met een groep die je totaal niet kent. Met ik ben blij dat ik mijn geliefde terugzie”, zei hij na zijn vertrek. “Ik ben gewoon blij dat ik deze ervaring mee mocht maken, dat vond ik heel mooi. Ik heb die kan gekregen en die heb ik met beide handen aangenomen.”

Luister hier naar Lenie na zijn vertrek uit Big Brother:

Van maandag tot vrijdag kan elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...