‘Big Brother’: Dit zijn de (echte) genomineerden van de week

Het was een turbulente week in Big Brother, maar een hele reeks aan opdrachten met daarbij horende nominaties en vrijstellingen heeft uiteindelijk drie definitieve genomineerden opgeleverd voor de tweede week. Het gaat om Ashley, Lenie en Alice.

Het was deze week ‘F*cked Up Week‘ in Big Brother en dat zullen de bewoners geweten hebben. Zondag al kregen we de eerste genomineerde. Ashley mocht toen door het vrijwillige vertrek van Sonja terugkeren in het huis en werd daarbij meteen opnieuw genomineerd.

Een dag later was er een opdracht met kistjes en daarbij kregen ook Tom, die er vorige week ook al bij was, en Ronahi een nominatie. Later volgden er nog nominatie, maar tussendoor wisten ook heel wat bewoners een vrijstelling te verzamelen.

Van zeven genomineerden naar drie

Uiteindelijk verschenen er woensdagavond in het Big Brother-huis zeven namen op het scherm: Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana. Dat bleken vreemd genoeg juist de zeven personen te zijn die een vrijstelling wisten te bemachtigen, maar zij waren dus voorlopig genomineerd.

Vanmorgen werden deze zeven dan in de gameroom geroepen voor een spel. Daar lagen vier echte vrijstellingen om te verdelen, waarbij de drie overgebleven bewoners echt genomineerd zullen worden. Lenie besloot als eerste om zijn kansen af te staan en een nominatie te pakken. Verder kregen ook Ashley en Alice een nominatie. Nu is het aan de kijkers, waarna zaterdag iemand het huis moet verlaten tijdens de liveshow.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Van maandag tot vrijdag kan elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...