‘Big Brother’: Twee nieuwe bewoners betreden het huis

Het blijft een komen en gaan in Big Brother. Nadat Ariana door de kijkers werd weggestemd en zaterdag het huis moest verlaten, deden er twee nieuwe bewoners hun intrede in het huis. Het gaat om de vrouwen Nouchka en Sabeau.

Het huidige seizoen van Big Brother begon met acht bewoners, waarna er snel vijf nieuwe hun intrede maakten. Daarna kregen we nog eens twee nieuwe mensen in het Big Brother-huis en uiteindelijk volgde vorige week ook nog Glenn. Tussendoor was er ook het vrijwillige vertrek van Sonja en werden Lenie en Ariana door de kijkers weggestemd.

Daardoor waren er zaterdag even ‘maar’ dertien bewoners in het huis, wat dus oneven is. Het was dan ook geen verrassing dat er iemand nieuws in Big Brother kwam, maar dat bleken er zelfs twee te zijn. Het gaat om Nouchka en Sabeau. De twee vrouwen leerder elkaar kennen tijdens de liveshow en mochten daarna met een fles champagne naar binnen gaan.

Opdracht

Nu er opnieuw vijftien bewoners zijn in Big Brother, zal er dus opnieuw één iemand geen duo kunnen vormen. Daarmee is meteen ook de aftrap gegeven voor de opdracht van deze week. De overgebleven moet namelijk naar het solohuis en zal ervoor moeten zorgen dat hij of zij deel wordt van een duo.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother (of via de link):

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...