‘Big Brother’: Nieuwe genomineerden zorgen voor grote schok

Er is opnieuw genomineerd in Big Brother en dat zorgde opnieuw voor de nodige drama. Tegen alle verwachtingen in kwam Alice daarbij namelijk op het bord te staan. Zij is namelijk genomineerd samen met Ronahi en Tyron.

Na het afscheid van Sabeau afgelopen weekend in Big Brother, was het alweer een turbulente week met heel wat ruzies. Tussen dat alles door werd er uiteraard ook gestreden voor vrijstellingen, de Power of Nomination en de nominaties zelf.

Power of Nomination

Het waren goede vrienden Jimmy en Dilano die op dat vlak al snel een goede zaak deden. Zij wonnen namelijk begin deze week al de vrijstelling, waardoor ze de rest van de week safe waren.

Daarna barstte de strijd los voor de Power of Nomination. Uiteindelijk waren het Danny en Glenn die die wisten te bemachtigen, waardoor zij volledig mochten bepalen wie erop kwam te staan. Zij begonnen daarop aan een praatrondje met iedereen die hen lief was om zo tot een zo goed mogelijke beslissing te komen.

Alice

Dat Tyron en Ronahi genomineerd werden, was voor niemand een verrassing. De derde naam zorgde daarentegen wel voor een grote schok. Dat bleek namelijk niet de verwachte Randy te zijn, maar wel Alice. Zij kwam deze week eerder in het oog van de storm te staan, toen ze een kamp leek gekozen te hebben. Dat kost haar nu mogelijk een nominatie.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...