‘Big Brother’: Verdeeldheid wordt steeds groter: “Ze is niet te vertrouwen”

We zijn ondertussen al bijna twee maanden ver in Big Brother en het spel wordt steeds strategischer gespeeld. Zo zijn er duidelijk twee kampen ontstaan in het Big Brother-huis en dat uit zich niet enkel tijdens opdrachten en eliminatierondes.

Het spel wordt steeds harder gespeeld in het Big Brother-huis. In een nieuw fragment is te zien hoe er duidelijk twee kampen zijn. Daarbij lijkt Alice nu haar kamp gekozen te hebben. Tot ongenoegen van enkele andere deelnemers.

Kampen

In de beelden van Big Brother is te zien hoe Ashley samen met Karen en Glenn praat over Alice. “Alice heeft officieel kamp gekozen”, vertelt Ashley. “Je merkt het niet enkel in het spel, maar ook daarbuiten. Iemand die van links naar rechts zwalpt, die is onbetrouwbaar.”

Later bespreekt Ashley de situatie ook met Tom en Jimmy. Daarbij is Tom vooral bezorgd. “Trekken ze Alice naar hen?”, vraagt hij. Waarop Ashley antwoordt dat ze zelf naar hen toegaat. “Alice is voor mij een vriendin hier”, vertelt Tom. “Alice is de enige persoon hier waar ik gewoon ’s avonds mee buiten zit en waar het niet over Big Brother gaat. Ik vind het gewoon mooi hoe zij hier speelt, maar ik speel niet met haar. Wij spelen elk voor onszelf. Ik ga haar niet betrekken bij mijn spel.” Vervolgens vraagt Ashley of hij informatie deelt met Alice. “Nee”, is het duidelijke antwoord.

Vervolgens mengt ook Jimmy zich in de conversatie. “Ik heb het gevoel dat ze het spel meer en meer is gaan spelen naarmate de weken vorderen.” Ashley besluit dat Alice wel een kant moest kiezen: “Alleen redt ze het niet.”

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...