‘Big Brother’: Spel loopt uit de hand en zorgt voor zware discussies

Dag in dag uit in hetzelfde huis wonen en op elkaars lip zitten, zorgt er na een tijdje voor dat iedereen klein incident al snel tot een enorm drama wordt uitvergroot. Dat blijkt nog maar eens in Big Brother als een grappige opdracht met een pannenkoek ineens voor een grote ruzie en vele discussies zorgt.

Het is alweer een emotionele week in Big Brother. Zo kregen de bewoners begin deze week de kans op dingen te kopen die het gemis van thuis moesten helpen verzachten. Daarna was er ook de heel turbulente nominatie, met een verrassende twist dankzij Jimmy.

Pannenkoeken

Maar na zo’n anderhalve maand in het Big Brother-huis lopen de spanningen sowieso nogal snel hoog op. Dat bleek nog maar eens tijdens een op het eerste zicht onschuldige opdracht. Daarbij moesten de bewoners water in hun mond nemen en op elkaars gezicht slaan met een pannenkoek zonder daarbij dat water uit te spuwen.

Bij een van de laatste pogingen tijdens dat spel was het Tom die nogal hard op Sabeau sloeg. Dat zorgde aanvankelijk voor heel wat hilariteit, zeker ook bij bijstander Tyron. Iets later keek die echter ineens heel anders op de zaak. Tyron vond namelijk dat Tom veel te hard had geslagen op Sabeau en riep hem dan ook tot de orde. “Dat was echt te hard, dat kan echt niet, man”, zegt hij tegen Tom.

Tom reageerde nogal koel op die opmerking en wees Tyron erop dat het niet aan hem was daarover te oordelen. Uiteindelijk beslist Tom, na overleg met Glenn en Danny, om toch met Sabeau te gaan praten. Zij blijkt daar echter allerminst zin in te hebben.

Bekijk het fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...