‘Big Brother’: Foto van het thuisfront zorgt voor tranen bij Ronahi

Big Brother is ondertussen al zo’n anderhalve maand bezig en dat zorgt voor steeds meer gemis bij de bewoners. Zij kregen daarom de kans om persoonlijke items te kopen en dat zorgde voor veel emoties.

Het was een emotioneel begin van de week in Big Brother. Na het vertrek van Doriana kregen de bewoners namelijk de kans om persoonlijke items te kopen om zo het gemis van het thuisfront iets minder zwaar te maken. Het waren daarbij eerst de bewoners die in power waren die mochten kiezen. Betalen voor die persoonlijke items gebeurde wel uit de groepspot, waardoor die behoorlijk slonk. In totaal werd er namelijk 1.384 euro uitgegeven.

Alice ging met de hoofdprijs lopen, want zij betaalde 560 euro voor één minuut bellen met haar vriend. Glenn kreeg dan weer een audiobericht van zijn vader en voor Tyron was er een videoboodschap. Sabeau kocht vervolgens een brief van haar opa.

Ronahi

Een dag later kreeg ook de bewoners zonder power de kans om iets te kopen. Op die manier kon Ronahi een foto van het thuisfront kopen. Die kreeg ze vervolgens te zien in de dagboekkamer. Het ging om een groepsfoto van haar man met vrienden en familie.

“Ik heb hem nog nooit meer dan een week niet gezien”, reageerde ze in tranen. “Ik wil ze zeggen dat ik altijd aan hen denk, iedere dag. Ik hou heel veel van hen. Ik wist al wat de waarde was van familie en vrienden, maar dit heeft het alleen maar versterkt.” Daarna keerde Ronahi terug naar de groep, waarna ze zich even op haar kamer terugtrok met haar foto.

Bekijk het fragment uit Big Brother hier:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...