‘Big Brother’: Doriana blikt terug op haar verblijf

Na iets meer dan een maand kwam er afgelopen weekend een einde aan het avontuur van Doriana in Big Brother. Ze was daarin pas voor de tweede keer genomineerd, maar kreeg van de kijker minder steun dan medegenomineerden Danny, Glenn en Randy.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja – waardoor eerste afvaller Ashley mocht terugkeren – en afvallers LenieArianaNouchka en Basiri was het aan een zesde bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen vier genomineerden: Danny, Glenn, Doriana en Randy. Uiteindelijk kreeg Doriana de minste stemmen, waardoor haar avontuur erop zit.

Kampen

Na haar vertrek uit het huis sprak Doriana vooral over haar maatje Ronahi, die ze hard zal missen. Bij RTL blikte ze uitgebreider terug op haar tijd in Big Brother. “Toen ik in het huis ging, wist ik dat het een spel is met winnaar en verliezers. Natuurlijk had ik gehoopt dat de bewoners mij de vrijstelling gingen geven, maar de speech van Jimmy was heel mooi en hij verdiende het dus wel”, legt ze uit. “Ik heb mij avontuur positief ervaren, al was het natuurlijk een rollercoaster aan emoties. Soms voelde ik we wat onzeker of minderwaardig, maar ik heb ook vrienden voor het leven gemaakt.”

De laatste tijd is het huis in Big Brother in twee kampen verdeeld, iets wat Doriana liever niet had zien gebeuren. “Niemand in het huis wil dat, maar onbewust wordt dat gecreëerd. Opeens zit je er midden in en zit je in een kamp terwijl je dat helemaal niet wilt. Dat is ook zo in het echte leven, dat je met sommige mensen goed klikt en andere minder. Dat is nu eenmaal zo. En in het huis ook”, legt ze uit.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...