‘Big Brother’: Deze persoon moet het huis verlaten

Basiri is de volgende afvaller in Big Brother. De Oost-Vlaming moet na ongeveer één maand en één week het programma verlaten. Basiri was genomineerd samen met Ashley, Karen en Alice, maar kreeg de minste steun van het publiek.

Na het vrijwillige vertrek van Sonja – waardoor eerste afvaller Ashley mocht terugkeren – en afvallers LenieAriana en Nouchka was het aan een vijfde bewoner om Big Brother te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen vier genomineerden: Basiri, Ashley, Karen en Alice. Uiteindelijk kreeg Basiri de minste stemmen, waardoor zijn avontuur erop zit.

Basiri

Basiri keek bij zijn vertrek vooral tevreden terug op zijn tijd in het Big Brother-huis. “Ik ga het echt missen, shit …”, was zijn eerste reactie bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. “Ik ga vooral de groep winnen en de ervaring die ik hier heb meegemaakt.”

“Ik vind het heel moeilijk om te voorspellen wie gaat winnen, want er zijn heel sterke spelers in het spel. Er zijn veel tactische spelers, maar ook veel mensen die zich gewoon willen amuseren. Ik denk dat de overwinning dit jaar naar Tom zal gaan”, voorspelde Basiri, waarna hij ging knuffelen met zijn vriendin.

Luister hier naar Basiri na zijn vertrek uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...