‘Big Brother’: Bewoners kiezen welke twee duo’s genomineerd zijn

Het is opnieuw donderdag en dus zijn er nieuwe genomineerden in Big Brother. Het gaat deze keer opnieuw niet om maar drie namen, maar wel om vier personen, meer specifiek om twee duo’s. Danny, Glenn, Doriana en Randy zitten namelijk tot zaterdag in de gevarenzone.

Na het afscheid van Basiri was er weinig tijd om te rouwen, want het was alweer een drukke week in het Big Brother-huis. Omdat het ‘Winners Week’ was, konden de bewoners namelijk heel de week door vrijstellingen verdienen.

Zeven vrijstellingen

Uiteindelijk zouden zeven bewoners zo’n vrijstelling weten te bemachtigen tijdens allerhande uiteenlopende opdrachten. Het gaat om Dilano, Tyron, Ronahi, Sabeau, Karen, Ashley en Alice. Daardoor bleven er drie duo’s over die moesten vrezen: Doriana & Randy, Tom & Jimmy en Glenn en Danny. Hun lot was in handen van hun zeven medebewoners.

De drie niet-genomineerde duo’s kregen van Big Brother de kans om hun medebewoners te proberen overtuigen. Daarbij maakten voor Tom en Jimmy indruk. Al snel kozen heel wat bewoners er namelijk voor om hen te redden. Daardoor komen Danny, Glenn, Doriana en Randy zaterdag op de bank te zitten. Zij moeten vrezen voor een vroegtijdig einde van hun avontuur en hopen dat hun fans massaal stemmen.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...