Er hangt liefde in de lucht in het ‘Big Brother’-huis

Er lijkt in Big Brother steeds meer iets te bloeien tussen Dilano en nieuwkomer Sabeau. Al sinds de komst van die laatste in het huis loopt Dilano met zijn hoofd in de wolken en dat lijkt steeds meer medebewoners op te vallen.

24 uur per dag opgesloten zitten in het Big Brother-huis met dezelfde mensen kan al eens voor opflakkerende gevoelens zorgen. Dat bleek de voorbije jaren al meermaals. Zo zagen we in het eerste Vlaams-Nederlandse seizoen een kus tussen Thomas en Jill. Eén jaar later was er dan de korte romance tussen Dimi en Vera. En vorig jaar was er wat vuurwerk te merken tussen Danny en Chelsea. Uiteindelijk bleven al deze korte bevliegingen niet duren na het programma.

Dilano en Sabeau

Toch lijkt er ook dit seizoen al snel sprake te zijn van gevoelens bij bepaalde bewoners. Zo liet Ariana twee weken geleden even haar interesse blijken in Tom, maar dat bleek al snel niet wederzijds te zijn.

Mogelijk bloeit er nu wel meer tussen Dilano en Sabeau. Die laatste zit nog maar sinds afgelopen weekend in het huis, maar maakte direct indruk op Dilano. Hij kan zijn interesse duidelijk niet zo goed wegsteken, want Play4 maakte een compilatie van alle medebewoners die Dilano hebben aangesproken over Sabeau. En ook Sabeau zelf lijkt het steeds beter te kunnen vinden met Dilano.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...