‘Big Brother’: Nicht van Jimmy deed in het verleden ook al mee aan programma

Met Jimmy en Doriana deden begin deze week twee nieuwe bewoners hun intrede in Big Brother. Voor hen was het uiteraard de allereerste keer in het programma, maar toch heeft Jimmy een link met een van de vorige seizoenen. Zijn nichtje Vera was namelijk twee jaar geleden te zien in Big Brother.

Big Brother ging vorige week van start met acht nieuwe bewoners en vlak daarna werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners. Maar daarmee waren de veranderingen in de samenstelling van de groep nog lang niet afgelopen. Zaterdag moest Ashley namelijk als eerste het huis verlaten en een dag later volgde Sonja vrijwillig. Door dat vertrek mocht Ashley terugkeren.

Vera

Daarnaast kwamen er ook nog twee nieuwe bewoners bij begin deze week: Doriana en Jimmy. Die laatste is een uit Zeeland afkomstige 41-jarige Amsterdammer. En wat meer is: hij heeft een bekend nichtje. Vera deed namelijk al mee aan Big Brother in het tweede Vlaams-Nederlandse seizoen in 2022.

Vera hield het toen 51 dagen vol en moest uiteindelijk samen met Leroy het programma verlaten. Nu supportert ze voor Jimmy. “Ben superblij en trots op hem dat hij dit jaar zijn droom mag laten uitkomen door aan Big Brother mee te doen”, klinkt het bij Love Reality.

Dimi en Sercan

Toen Vera meedeed aan Big Brother, bleek ze het al meteen goed te vinden met haar medekandidaat Dimitri. Uiteindelijk begonnen de twee een relatie, maar kort daarna gingen ze uit elkaar. Na het programma vond Vera dan weer de liefde bij Sercan, een andere deelnemer. Die relatie ging een tijdje goed, maar na enkele maanden maakte het duo bekend dat ze niet langer samen waren.

Van maandag tot vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...