‘Big Brother’: Sercan reageert op breuk met Vera

Een hereniging tussen voormalige Big Brother-deelnemers Sercan en Vera lijkt er niet direct in te zitten. Het koppel ging recent na een relatie van een half jaar uit elkaar. Sercan heeft nu gereageerd op die breuk en trapt daarbij serieus na op zijn ex-vriendin.

De Belgische Limburger Sercan en Nederlandse Vera uit Zeeland waren afgelopen seizoen twee van de oorspronkelijke bewoners van het Big Brother-huis. Toch bloeide er tijdens het programma nog niets tussen de twee. Dat kon ook moeilijk, want Sercan moest na amper iets meer dan een week alweer het huis verlaten.

Dimi

Hij was samen met Kristof namelijk de eerste genomineerde door ‘spionnen’ Salar en Nawel en kon op het minste steun van het publiek rekenen. Vera daarentegen bleef tot week 7 en moest toen samen met Leroy naar huis. Daarvoor was ze echter al iets begonnen met Dimitri, of kortweg Dimi. Die moest wel al in week 5 Big Brother verlaten.

Na het programma spraken Vera en Dimi opnieuw met elkaar af en aanvankelijk leek dat goed te gaan, maar uiteindelijk bleef hun relatie toch niet duren. Iets later begon Vera iets met Sercan en even leken de twee gelukkig samen. Maar begin deze maand raakte bekend dat ze niet langer samen zijn. Hun relatie duurde ongeveer een half jaar.

Sercan

Op een reactie van een van de twee was het echter nog even wachten, maar die is er nu toch gekomen van Sercan. En hij klinkt niet mals voor zijn ex-vriendin. “Ja, ik ben uit elkaar. En nee, we komen niet meer samen. Ik miste de kleine dingen binnen mijn relatie, en dat was onmogelijk op te lossen door de afstand tussen ons. Op het moment dat we eindelijk veel tijd samen konden spenderen, leek het alsof ik die persoon pas echt mocht leren kennen. Toen me duidelijk geworden dat er helemaal geen match is”, zegt hij op zijn Instagram via Love Reality.

“Er is zeker iemand die haar kan bieden wat zij verlangt, maar dat zal ik nooit zijn. Net zoals zij ook niet de persoon zal zijn voor mij. We zijn veel te verschillend. Mindset is belangrijker dan looks”, besluit Sercan.

Meer
Lees meer...